conscious & cocontentcocreatiecommunitycoaching

WAT IS CONSCIOUS & CO?

Conscious & co is dé plek waar je als duurzame ondernemer terecht kan voor content creatie, website optimalisatie, marketingadvies en nog veel meer! Nood aan een freelancer of blogger om jouw duurzaam bedrijf een digitale boost te geven? We got you! Onze freelancers hebben een passie voor duurzaamheid en de nodige skills om jouw te helpen!

Naast onze freelancers kan je op onze blog ook tips en inspiratie ontdekken over de nieuwste marketing en sustainability trends. Kortom, bij Conscious & Co vind jouw eco-onderneming alles om je digitale aanwezigheid te versterken!

"Conscious & Co zet
duurzame bedrijven op de kaart"

- Digitalisering voor
groene kmo's -

FAQ

Veel gestelde vragen
voor duurzame bedrijven

In de klassieke zin van het woord is Conscious & Co geen marketingbureau. We hebben geen vast team, geen locatie en werken zeker niet altijd in groep aan projecten. Maar je kan bij ons wél terecht voor de juiste freelancers om jou met marketing gerelateerde zaken te helpen.

Conscious & Co heeft geen locatie. Ons vast team werkt gratis, van op afstand samen om deze website tot stand te brengen. Onze freelancers en bloggers kunnen zich doorheen heel België bevinden. Voor jouw projecten werken ze van op afstand of verplaatsen ze zich tot bij jou!

Conscious & Co is een creatief en digitaal collectief met een focus op marketing en grafische vormgeving. Ons doel is duurzame ondernemers ondersteunen en helpen groeien. Dit doen we door een netwerk freelancers en bloggers aan te bieden en af en toe voor inspiratie te zorgen.

Je kan Conscious & Co vragen de perfecte freelancer of blogger voor jouw bedrijf op te speuren. Dit bijvoorbeeld voor een reclamecampagne, content marketing, volledige nieuwe website en huisstijl en nog veel meer. In principe kunnen zij jou bij alles creatief of marketing gerelateerd bijstaan!

Wij focussen ons op duurzame ondernemingen, maar is jouw onderneming wel duurzaam genoeg? Bij Conscious & Co doen we niet moeilijk. Is jouw onderneming stappen aan het zetten naar een duurzame wereld, dan ben je hier welkom. Je bedrijf hoeft dus niet volledig perfect ecologisch te zijn, elke stap telt, en die willen wij graag ondersteunen!

ONS TEAM

Conscious & Co is een digitaal en creatief collectief. Dit wil zeggen dat onze diensten niet door een vast team worden uitgevoerd maar door onze freelancers, bloggers of coaches. Zo kunnen we jouw bedrijf met de perfecte mensen matchen. Maar achter elk project zitten natuurlijk ook enkele vaste waardes, want anders zou de organisatie niet blijven draaien. Christine, Lisa, Ellen en Yaiza voorzien deze website van de boeiendste blogs, de nieuwste freelance profielen én zijn beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden.